Kuinka lisätä pankkitili PayPal ?

Haluatko olla osa yhteiskuntaa, jossa jokainen yksilö hoitaa vastuunsa tekniikan ja internetin avulla? Jos vastauksesi on kyllä, yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun on tehtävä, on ladata useita ohjelmistoja saadaksesi parhaat hyödyt. Vaikka käytettävissä on useita vaihtoehtoja, yksi parhaista kohtaamisistasi on PayPal.

Se on eräänlainen maksutapahtuma järjestelmä, jonka avulla voit lähettää ja vastaanottaa varoja ilman vaikeuksia. Voit myös käyttää tätä sovellusta seurataksesi kulujasi parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän seurauksena sinun tulee yrittää parhaansa selvittääksesi, kuinka tämä ohjelmisto voi parantaa asioitasi PayPal tuki tiimi ohjauksessa aina kun sinulla on aikaa.

Ei vain, mutta jos sinulla on yritys, tämän sovelluksen avulla voit myös vastaanottaa maksuja asiakkailtasi, vaikka he olisivat lähelläsi. Tämän tekijän ansiosta voit luoda laajan palvelualueen ilman ongelmia.

Käytkö läpi haastavaa ajanjaksoa yrittäessäsi ymmärtää, kuinka voit asentaa ja rekisteröityä luotettavan maksujen aloitus alustan, kuten PayPal, älypuhelimeesi, kannettavaan tietokoneeseen tai tietokoneeseen, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastasit kyllä, et ehkä ole varma, kuinka käytät tiloja asianmukaisesti.

Tällaisina aikoina voit puhua PayPal teknisen tuki tiimi kanssa selvittääksesi hämmennyksesi onnistuneesti. Ne ovat saatavilla koko päivän, joten sinun on kätevä tavoittaa ne.

Sen lisäksi voit noudattaa muutamia ohjeita, jos haluat lisätä pankkitilin PayPal. He ovat:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata PayPal ohjelmisto valitsemassasi laitteessa
  • Kun etusivu tulee näkyviin, siirry heti Wallet-ikkunaan
  • Sinulle tarjotaan luettelo vaihtoehdoista, valitse Linkitä kortti tai pankki
  • Napauta seuraavalla sivulla Link A Bank ruutua ja etsi sitten rahoituslaitos lisätäksesi sen
  • Kirjaudu sisään antamalla PayPalille pankkitiedot ja napauta sitten Linkki

Voit soittaa heti Paypal asiakaspalvelu numero, jos joudut hankalaan tilanteeseen.

Alkuperäinen lähde

Aiheeseen liittyvä blogi

Kuinka sulkea PayPal tili?


Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started